I found these stupid questions which people ask. I thought to share it with you. Enjoy.

1. At the movies: When you meet acquaintances/friends.
Stupid Question:- Hey, what are you doing here?
Answer:- Dont u know, I sell tickets in black over here.

2. In the bus: A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet.
Stupid Question:- Sorry, did that hurt?
Answer:- No, not at all, I'm on local anesthesia..... why don't you try again.

3. At a funeral: One of the teary-eyed people ask.
Stupid Question:- Why, why him, of all people.
Answer:- Why? Would it rather have been you?

4. At a restaurant: When you ask the waiter
Stupid Question:- Is the "Butter Paneer Masala" dish good??
Answer:- No, its terrible and made of adulterated cement. We occassionaly also spit in it.

5. At a family get-together: When some distant aunt meets you after years.
Stupid Question:- Munna,Chickoo, you've become so big.
Answer:- Well you haven't particularly shrunk yourself.

6. When a friend announces her wedding, and you ask.
Stupid Question:- Is the guy you're marrying good?
Answer:- No, he's a miserable wife-beating , insensitive lout...it's just the money.

7. When you get woken up at midnight by a phone call.
Stupid Question:- Sorry. were you sleeping?
Answer:- No. I was doing research on whether the Zulu tribes in
Africa marry or not. You thought I was sleeping... you dumb witted moron.

8. When you see a friend/colleague with evidently shorter hair.
Stupid Question:- Hey have you had a haircut?
Answer:- No, its autumn and I'm shedding.

9. At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth.
Stupid Question:- Tell me if it hurts?
Answer:- No it wont. It will just bleed.

10. You are smoking a cigarette and a cute woman asks.
Stupid Question:- Oh, so you smoke.
Answer:- Gosh, it's a miracle ............it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

Source: http://www.geocities.com/thegreatjokedump/0004.htm

2 comments:

vp said...

haha, mr. garhwal at his best, inn't...

garhwalk said...

its a pleasure to serve the world with a dose of laughter